Mások kérdezték

Mit ér a folyamatos szemezés?

Szia,

Amikor megismertem ezt a fiút, “Love At First Sight” volt a részemről, bár ezek inkább csak gyermeki érzések voltak, és azóta egy kicsit felnőttünk és már egészen más. Mostanra azonban már elballagtunk, de a közös barátaikkal azóta is eljárunk kirándulni. Nem igazán vagyok a szavak embere, de beszélek hozzá. De elég nehéz az is, hogy ilyenkor mindig ott a legjobb barátja, és inkább vele szokott lógni…fiúk.Visszatérve még az ,,iskolás időszakunkra” én megint észrevettem a jeleket és nem csak én állítottam egyedül.Volt,hogy szemeztünk,meg minden,de mintha mi sem történt volna. És ez kb. csomószor volt. Más lányokkal olyan más, de velem nem tudom úgy érzem, mintha kerülni akarna. Nem gondolnám, hogy az az oka, hogy nem nyitok, de azért ő sem nyit valami jól. Pedig van, hogy merek vele beszélni, de például, amikor egymás mellé kerültünk a kirándulásnál,egy szót sem szólna hozzám. És kb. így megy végig. De voltak más jelek is: volt, hogy megvédett, mivel az egyik fiú barátja viccelődött velem, aztán meg most lehet, hogy hülye vagyok és az agyamra mentek a dolgok, de lehet az, hogy fél?Ennyire gázos lennék?Nagyon kéne a segítség.Valamit egyáltalán jelentenek ezek a dolgok?(mert még van ezen kívül vagy 5-10 eset még,de az nagyon hosszú lenne)És hozzátenném KIDERÜLT!,hogy nem vagyok számára közömbös,és valószínűleg igaz lehet,mert olyan forrásból jött,de nem tudom.És én próbálok vele kommunikálni meg minden,de nem sokat ér szerintem. Kaphatnék segítséget? Hogy esetleg van -e még remény, vagy hogy hogyan lépjek, mert már megpróbáltam….(és igen kissé félénk típus vagyok, de azért merek ha kell).

Válasz:

Szia!

Az elmondásod alapján jó régóta tart már ez a Love at First Sight, méghozzá elég vegyes történésekkel!

Vannak pozitív, és vannak negatív jelek is a fiútól, elég sokszínű a viselkedése a leírásod alapján. Lehet, hogy még nem tudja pontosan, hogy mit akar… Megértem, hogy kétségbe vagy esve ennyi várakozás után. Az eddigi dolgok számomra tehát inkább tétovaságot mutatnak, semmiképp sem azt, hogy gázos lennél!

Az elég jó hír, hogy nem vagy számára közömbös – bár ezt akkor tudnád a legbiztosabb forrásból, ha ő maga mondaná.

Az ilyen apró történésekből sokszor nehéz megállapítani, hogy jelentenek-e bármit is: meg van az esélye annak is, hogy ezek tényleg annak a jelei voltak, hogy nem vagy számára közömbös, de az is lehet, hogy több apró véletlennek vagy semleges történésnek voltál a tanúja. Összességében a bátorítás úgy tűnik nem árt nála, szóval jó, ha nyitott vagy felé, de vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára, és ne mássz rá túlságosan!

Mindent összevetve még azt tudnám javasolni, hogy add önmagad! Ha valóban ő is ugyanúgy érez irántad, mint te iránta (méghozzá azért, aki vagy), úgysem fog tudni az idők végeztéig távol maradni tőled, előbb-utóbb lépni fog! Mindenkinek azonban különböző időre van szüksége. Ha pedig mégsem lépne minden adott lehetőség ellenére, valószínűleg nem egymásnak teremtett benneteket az ég.

Kitartás és szép napot!

Orsi

 

 

 

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!