Mások kérdezték

Elhívjam randizni?

Szia !
Újból én vagyok. (A sztori előzményeihez katt ide és ide)
Azt akartam a ,,folyamatosan néz”dologgal kifejezni, hogy a szeme sarkából az órákon is néz, és nem gúnyosan, hanem normálisan. Ezekben a napokban szeretnék én is ráírni, hogy találkozzunk és beszéljük meg, de félek.
Nagyon szeretném, ha nagyon hamar válaszolnál !! szeretnék tőled hasznos tanácsokat kapni, és mondd el hogy te mit csinálnál őszintén!
Előre is köszönöm a gyors válaszodat!

Válasz:

Megfogalmazódott benned, hogy írsz neki és javasolod, hogy találkozzatok, de félsz ettől a lépéstől. Mi a legrosszabb, amit elképzelsz, hogy történhet, ha kezdeményezel?

Emlékszem, hogy hasonló helyzetben bennem is volt félelem. De emlékezz, hogy a te esetedben ő már kezdeményezett és kifejezte mit érez feléd korábban. Valószínűleg benne is volt félelem, hisz nem tudhatta mit fogsz reagálni és bár akkor hirtelen nem tudtál mit mondani Neki, most úgy tűnik, ha visszautasítva is érezte magát akkor, ezt leküzdve újra a te figyelmedet keresi. Tudod, nem az a bátor, aki nem fél, hanem aki leküzdve a félelmét meglépi a lépést, amitől tartott. Biztos vagyok benne, hogy volt már olyan helyzet az életedben, amikor valamitől tartottál, de mégis szembenéztél azzal és leküzdötted a félelmedet.

Szurkolok neked, hogy amit eldöntöttél, hogy te is szeretnél ráírni, hogy találkozzatok és beszéljetek, meg tudd tenni!

Bármikor nyugodtan írj, igyekszem minél előbb, de legkésőbb 3 napon belül megválaszolni.

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!