Mások kérdezték

Elmondjam neki?

Szia!

Segítséget kérnék egy bonyolult sztorival kapcsolatban. Van egy fiú, aki megkérdezte, hogy nincs-e kedvem vele találkozni, én pedig igent mondtam. Találkoztunk, de megbeszéltük, hogy senkinek nem mondjuk el. A találkozón megölelt és megpuszilt, de én erre nem tudtam mit csinálni, ezért nem csináltam semmit. Ő azt mondta, hogy nem így tervezte, de azt hitte örülni fogok neki. Mondtam, hogy örülök, meg minden, de akkor még csak tetszett a fiú, de nem éreztem semmi többet iránta. Ezt követően próbáltam hozzá közeledni, de lerázott. Ez hónapokkal ezelőtt történt, azóta szerelmes lettem belé, viszont neki lett egy barátnője, de szakítottak. A suliban viszont folyton bámul engem, a legjobb barátnőm szerinte jó ötlet lenne, ha elmondanám neki mit érzek iránta, mert a srác tuti szeretne még tőlem valamit. Mit tanácsolsz? Mit tegyek? Kérlek, segíts!

Válasz:

Kedves Levélíró!

Örülök, hogy megkerestél minket és hogy őszintén leírtad a történetedet.

Azt írod, hogy amikor találkoztatok a fiú megölelt és megpuszilt. Úgy tűnik, hogy téged váratlanul és felkészületlenül ért az ő kezdeményezése. Akkor még csak tetszett neked, de nem éreztél semmi többet iránta. Az azóta eltelt majdnem fél évben te időközben szerelmes lettél belé. Próbáltál a magad módján kezdeményezni felé, üzenetben közeledni, hogy oda add-e a házit. Ő lerázott és járt is azóta valakivel, de szakítottak. Te is úgy érzed és a barátnőid is azt mondják, hogy folyamatosan néz téged és még biztosan szeretne tőled valamit.

A legjobb barátnőd és mindenki azt mondja, hogy mond el neki mit érzel. Abból, hogy hozzánk fordultál, úgy érzem, téged visszatart valami, hogy elmerd mondani neki, hogy érzel iránta. Tél elején, amikor találkoztatok ő bátran elmondta neked mit érez, nem tudva hogy te hogyan fogsz reagálni rá. Elő mert állni az érzéseivel, nem tudva, hogy kap-e viszonzást.

Leveledből úgy tűnik, hogy valami visszatárt téged, hogy elmond az érzéseidet. Gondolkoztál esetleg azon, hogy mi az, ami visszatart?

Ha van kedved válaszolni a kérdésekre szívesen olvasnám válaszaidat.

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!