Programajánló

Ha nem akarsz a nyáron unatkozni, gyere hozzánk táborozni!

Ha nyár, akkor táborok. Legalábbis a legtöbb családtól ezt hallom. Összeszedtem nektek pár szuper tippet.

Én nem szoktam nyáron táborba menni, semmi kedvem béna faházban, uncsi programokon részt venni. Olyan programokra gondolok, mint például a társasozás, vagy a kézműveskedés. Az ilyen foglalkozások már nem kötik le a korosztályom figyelmét. Viszont találtam néhány olyan programot, ami tuti izgalmas.

Többek között hozzánk is lehet jönni napközis táborba, ahol újságírással, fotózással foglalkozhattok. Erről részletesen itt találtok infókat.

Újságíró Workshop 2017 – részletes program | Egycsónakban

Várunk téged, ha olyan középiskolás vagy, aki jó íráskészséggel rendelkezik, nyitott és kreatív, van véleménye, – amit meg is oszt másokkal – továbbá érdekli az újságírás, vagy egyéb kreatív szakma. Amit hoznod kell: laptop, ebéd. Helyszín: Budapest XI. kerület, Dombóvári út 6-8. Program díja: 15.000. forint.

Nézzük mi van még!

Lovastábor: Aki szereti a lovakat érdeklődik a lovaglás után, vagy esetleg már űzi is ezt a sportot annak ajánlom ezt a tábort. A helyszíne Sümegen van. A táborba érkezőknek lovas tudásuknak megfelelően többféle oktatás áll rendelkezésükre.  A táborlakók részt vesznek elméleti oktatásban, lovas kocsis kiránduláson, megtanulják hogyan gondozzák a lovakat.

Tánctábor:  Az igazán táncos lábúaknak ajánlom ezt a tábort amit Szigetszentmiklóson tartanak. A táborozók profi tánctanárok segítségével sajátíthatják el a különböző koreográfiákat. Naponta 4 táncóra vár a táborlakókra. A tábor helyszínét az Oázis Wellness Park biztosítja, a táborozók szabadon használhatják a csúszdákat és a wellnes részleget. A tábor végén csapatok versenyeznek egymással a győztesek pedig jutalmat is kapnak.

Minecraft tábor: Ez egy olyan tábor, ami már tényleg a mi korosztályunknak lett kitalálva. Szerintem nincs olyan gyerek, aki ne ismerné ezt a játékot. A 21.századi gyereknek ez már sokkal érdekesebb, mint mondjuk egy festőkönyv. A tábort 7-18 éves fiatalok vehetik igénybe. Ez a tábor az egészen kicsiket és a nagyobbakat is közelebb hozza egymáshoz. A táborozók végtelen számú lehetőség és verzió mentén alkothatnak vezérelhető, mechanikus szerkezeteket.  Aki a jövőben az informatika terén szeretne elhelyezkedni vagy csak érdeklik a számítógépes játékok annak ezt a tábort ajánlom.

Góth Júlia

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!