Bulizás Szórakozás

Ha eljön a házibuli ideje…

Nézzük milyen játékok dobhatják fel az estét.

Idd meg, mondd meg vagy tedd meg!

A játék lényege, hogy mindenki bedob egy személyes tárgyat egy zsákba vagy sapkába, majd egyenként mindenki húz belőle egy dolgot, amelyet ki kell találni, hogy kié lehet. Ha nem jól tippel a játékos, akkor a tárgy valódi tulajdonosa eldöntheti, hogy a rossz válaszadónak mi a büntetése. Innia kell valamit, vagy válaszolnia kell egy személyes kérdésre.

A válaszadás egy alkalommal kiváltható cselekvésre, ebben az esetben, a játékosnak meg kell csinálni a személyre szabott feladatot.

Sors kocka

Minden játékosnál van egy dobókocka. A kör elején mindenki dob egyet. Ha előfordul, hogy valaki azonos számot dob, az illetőnek meg kell fognia egymás kezét és így is kell maradni. Ha valaki már mindkét kézzel mások kezét fogja, az kiesett a játékból.

A játék nyertese végül az lesz, akinek legutoljára marad egy szabad keze és azzal meg tud inni egy saját maga által választott italt.

Én még sohasem

Biztos sokan ismeritek már, a lényeg, hogy  egy körben haladva mindenki mond egy mondatot, amely úgy kezdődik, hogy „Én még sohasem…”

Ha a játékosokon belül valakire igaz a mondatban lévő állítás, akkor iszik egy kortyot az italából. Ismerkedéshez kiváló.

Zatureczki Ivett

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!