Csajozás & pasizás Szex & szerelem

Öt tipp a boldogsághoz

Vannak olyan kamaszok, akik már az általános iskolában randizgatnak, míg mások érettségi után kezdenek bele a találkozásokba. Szakértők szerint az a legfontosabb, hogy ismerjük jól önmagunkat, és nincsen semmi baj azzal, ha még nem állsz készen a pasizásra/csajozásra.

Keresd a kölcsönösséget

Ne keresd azok társaságát, akik nem viszonozzák a közelségedet. A viszonzatlan érzelmek sokszor mély érzelmi kudarcba tudnak fulladni, még úgy is, hogy te mindent megtettél ennek ellenére.

Tudd, mikor kell tovább lépni

Ha már úgy érzed, nem vagy boldog, nem azt kapod, amit várnál, egyszerűen lépj tovább. Semmi értelme egy olyan kapcsolatban fuldokolni, ami már lefelé halad a lejtőn.

Ne engedj a nyomásnak

Soha ne hagyd, hogy valamit rád erőltessenek, amit te nem akarsz. Ha úgy érzed, nem állsz még készen a szexre, ne tedd meg.

Hagyd bimbózni a szerelmet

Ne táplálj túl hamar érzelmeket senki után, ha igazán érdekel az illető, ismerd meg előbb és aztán engedj az érzésnek. Felesleges túl hamar beleszeretni valakibe, mert ha nem jön össze, akkor tartósan padlóra kerülhetsz.

Kérj segítséget, ha kell

Vannak olyan érzelmi hullámok, amiket sokszor nem vagyunk képesek magunk megoldani. Fontos, hogy merj beszélni az érzéseidről és a problémáidról másoknak. Meglátod, sokkal hamarabb túljutsz majd, az egészen.

Kérdéseiddel hozzánk is fordulhatsz, csak írj ide egy e-mailt.

Cikk forrása 

Zatureczki Ivett

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!