Kultúra Szórakozás

A csaj, aki meg fog halni

A csaj, aki meg fog halni

A halálról elég nehéz olvasni, filmen látni sem könnyű. De ennél fényévekkel nagyobb teher, ha a valóságban kell ezzel megbirkóznod.

Gregnek viszont szembe kellett néznie a halállal, bármennyire is tiltakozott ellene. Nem magától tette meg az első lépést, hanem az anyukája parancsolt rá, hogy látogassa meg a szomszédban lakó lányt, aki rákos lett. Nem könnyű feladat, igaz?

Tényleg nem. Sokan talán lehangolónak és nyomasztónak képzeltek egy ilyen találkozást, de ennyire nem fekete vagy fehér az élet. Gregnek nemcsak kínos pillanatokat kellett átélnie, hanem vicces és laza helyzetek is akadtak bőven. Végigkísérhetjük, hogyan mélyül el a kapcsolatuk napról napra, és hogyan bontakoznak ki benne egymás előtt. Egy szokatlan, éppen ezért különleges barátságot ismerhetünk meg a főhős kissé különc szemszögén keresztül.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan válhat valaki igazi társsá a nehéz helyzetben is, akkor nézzétek meg ezt a filmet. Tabuk nélkül beszél az elmúlásról, mindezt könnyed, alig érzelgős stílusban tálalja elétek.

amerikai dráma, 105 perc, 2015.

Harsányi Kata

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!