Mások kérdezték

Hol van a síkosító helye?

Sziasztok!

A következő problémával fordulok hozzátok: vettem egy csomag óvszert, és a barátnőmmel kettőt el is használtunk,  a harmadik alkalommal pózváltásnál azonban lecsúszott a péniszemről. Akkor csúszott le teljesen, amikor kihúzta, viszont mikor újra be akartam dugni neki, akkor már a kezemben maradt a gumi. Ezután igazából nem paráztunk rá a dologra, mert utána már nem húztam újra fel, és semmi olyat nem csináltunk, amit elvileg nem kéne. Viszont egy dolgon elgondolkodtam… A síkosítónak az óvszer belsejében vagy a külsejében kell lennie? Mind a három gumi esetén belül volt. Számomra az lenne logikus, hogy könnyebben be tudjam dugni a barátnőmnek, és azért kell a síkosító. Felbontottunk egy negyediket is, gondoltam lehet hibás volt az előző három, de a negyedikben is belül volt. Az óvszer hibás vagy tényleg belül kell lennie a síkosítónak? (Durex márkájú volt a kondom)

Válasz:

Kedves Levélíró!

 

Leveledben leírod mi történt az óvszer használatakor és kérdezed, hogy hol kell lennie a síkosítónak. Az óveszereknek több fajtája van. Ez érinti a külső részét is (pl. bordázott vagy sima stb.) és a belső felét is. A Durex belső felületén található benzokain síkosító lassítja a férfit az orgazmus elérésében, és általában anti spermicid anyagot is szoktak beletenni annak érdekében, hogy a biztonságot fokozzák.

Amikor azt írod, hogy „igazából nem paráztunk rá a dologra”, akkor neked úgy tűnik, mintha megijedtél vagy megijedtetek attól, hogy az óvszer lecsúszott. Azt gondolom, hogy helyesen jártál el, hogy utána már nem húztad vissza a lecsúszott óvszert. Arról nem írtál, hogy előtte elolvastad-e a tájékoztatót, illetve, hogy van-e gyakorlatotok az óvszer használatában.

A síkosító használata a másik kérdés, ami megfogalmazódott benned. Az óvszerekhez csak olyan síkosító használata a javasolt, ami nem rontja a gumi minőségét. A Durexhez ajánlott a Durex által kifejlesztett síkosító használata, amennyiben szükséges.

Remélem, hogy kaptál választ a kérdésedre, de ha még bármi felmerül benned, akkor kérlek jelezd.

Üdvözlettel:

Gábor

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!