Sulis témák

Ezeket tedd meg, mielőtt egyetemre mennél

Közeledik az érettségi, sokan lázasan készülnek az egyetemre, azonban van még pár fontos dolog, amelyet jó, ha megtesztek, mielőtt életetek új szakaszába léptek. 

Tedd el a régi jegyzeteidet, hisz bármikor szükséged lehet rá, egy- egy vizsgaidőszak során. A régi mappáidtól se szabadulj meg, hiszen rengeteg jegyzet vár rád az egyetemi évek során.

Minden érettségiző megfogadja, hogy nem felejti el középsulis barátait, aztán mégis egyre ritkábban látjátok egymást, végül pedig – az igazán szoros barátságokat is szétszakítja az idő.., Használd ki az utolsó nyarat, amelyet tényleg együtt töltesz a régi barátaiddal.

Próbálj ki olyat, amit eddig még soha, mert az egyetem mellett kevesebb időd lesz.

 Ha van rá lehetőséged tedd le mindenképpen a nyelvvizsgát vagy legalább kezd el, hiszen az egyetemi élet alatt nehezebb más tanulmányokra is időt szakítani. A diplomához vagy az oklevélhez pedig elengedhetetlen egy vagy két nyelvvizsga megszerzése.

Tanulj meg mosni! A koliban vagy albiban magadra kell majd mosnod, jó ha időben megtanulod, hogy el tudd kerülni a kellemetlen baleseteket. 

Csinálj fotóalbumot a középiskolás képeidből. Legyen benne minden: átpiált éjszakáktól kezdve a vicces fotókon át, egészen a suliban ülős képekig minden!

Zatureczki Ivett

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!