Intim témák Szex & szerelem

Lány vagyok. Nézek pornót. Baj ez?

Valószínűleg nem attól függ a válasz, hogy erről mások mit gondolnak. Azt kell eldöntened, hogy neked baj-e, és hogy szerinted vannak-e, lehetnek-e hátrányaid abból, ha pornót nézel időnként vagy rendszeresen.

Adunk néhány szempontot, amit érdemes végiggondolnod.

  • A pornófilmek női szereplőitől elvárják, hogy teljesen szőrtelen legyen a nemi szervük, hogy a kamera pontosan mutathassa, hogy mi történik a hüvelyük és a fenéklyuk körül. Ha egyébként tudod, hogy a normális szexuális aktushoz nincs szükség a nemi szervek borotválására, és ezt senki nem is várhatja el tőled, akkor nincs gond.
  • A pornófilmek női szereplői mindent megtesznek, amit kívánnak tőlük, vagy amire kényszerítik őket, és a filmen úgy látszik, mintha ezt még élveznék is. Ha nem várod el magadtól, és azt gondolod, hogy más sem várhatja el tőled, hogy élvezd, ami valójában nem esik jól, ha tudod, hogy normális szexuális kapcsolatban bármikor (szex közben is!) mondhatod, hogy ezt nem akarod, és ezt meg is tudod tenni, akkor nincs gond.
  • A pornófilmekben a férfiak hímvesszője nagy, herezacskója arányos és sima, nemi szerve és feneke körül szőrtelen. Ha tudod, hogy a férfiak hímvesszője, akárcsak a nők melle, mindenféle méretben és formában előfordul, és hogy ez semmiképp nem befolyásolja a szexuális teljesítményüket, ha nem várod el a valódi kapcsolatban, hogy a férfi hímvesszője minimum 20 centi legyen, akkor nincs baj.

Kerpel Éva

A cikk eredetileg a yelon.hu oldalon jelent meg.

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!