Kultúra Szórakozás

Trükkös bűnözés

Trükkös bűnözés

Adott négy ember, akik egy szép napon kapnak egy kártyát, amelyen csak egy cím és egy időpont szerepel. Innentől kezdve nincs megállás, hatalmas balhékat csapnak, ámde mindez illúzió vagy a valóság?

A Szemfényvesztők tipikusan az az alkotás, amit érdemes többször megnézni, hiszen annyira látványos és részletgazdag, hogy második megtekintésre is tartogat meglepetéseket.

A főszereplők bűvészek, akik furcsa módon lesznek egy csapat. Mind a négyen kártyákat kapnak egy címmel és egy időponttal, de nem tudják kitől. Ettől kezdve ők lesznek a világ legjobb illuzionistái, csakhogy különleges trükkjeikkel bűntetteket hajtanak végre. Egyik fellépésükön kirabolnak egy bankot, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Ám ez még csak a kezdet… Az FBI is utánuk nyomoz, de még ők sem tudják kibogozni a zavaros bűntényt.

Vajon mi történik a négy lovassal, sikerül őket leleplezni?  És ki lehet a titokzatos Szem?

Kik nézzék?

Azok, akik szeretik a látványos filmeket és a krimiket. Izgalmas és zavaros is egyben. Egyszerűen zseniális. És ez még csak az első része.

Szemfényvesztők, amerikai akciófilm, 115 perc, 2013.

Bándoli Anna

Információ az írórol

szerk

Szólj hozzá!