Mások kérdezték

Tabu a srác, de imádom!

Tabu a srác, de imádom!

15 éves lány, HuAnita

Kérdés:

Olyan öröm történt velem, amit nem igazán tudok megosztani senkivel, mert nem lenne szabad örülnöm neki, tudom… de én mégis, váááááááá, majd kibújok a bőrömből! Szóval, az egyik barátnőm két hónapja jár egy sráccal, aki nekem is tetszett korábban. Vagyis még mindig, de persze ezt nem mondtam egyikőjüknek sem. A barátnőm kolis, a fiú pedig bejárós, és előfordult, hogy egy buszon utaztunk suliba menet. Mivel 2 hónapja, -tőlem tök függetlenül-, egy buliban összejöttek egymással, így én is megismerkedtem a sráccal, és azóta dumálunk pár szót a buszon. Tegnap azonban az történt, hogy lekéstem a szokásos buszt, így biztosra vettem, hogy aznap nem futunk össze. Amikor aztán szétloholt reggeli fejjel megérkeztem a váróba, ott várt rám a padon. OMG! Annyira jó pasi, olvadok tőle. Egyből azt kérdeztem, „hát Te?…”, mire sejtelmes mosollyal az arcán annyit mondott, hogy „Rád várok. Szeretem, a reggeleket, amikor együtt utazunk!”. Tovább nem firtattam a dolgot, mert totál vörös lett a fejem, és inkább igyekeztem másfelé terelni a beszélgetést, de szerintetek ez most mit jelent?

Válasz:

Szia!

Hááát, ez tényleg nem egyszerű helyzet! Abból, amit leírtál, nekem úgy tűnik, hogy ez a srác kedvel téged, ráadásul amellett, hogy megvárt reggel, ami önmagában is beszédes, ezt tök nyíltan ki is mondta! Ettől persze még nem 100%, hogy tetszel neki, de simán lehet! Az biztos, hogy kölcsönös a szimpátia köztetek és élvezi a társaságod. Teljesen természetes, hogy ennek ennyire örülsz, az viszont nehéz lehet, hogy az örömödet nem tudod megosztani a barátnőddel. Az az érzésem, hogy te nagyon vonzódsz ehhez a fiúhoz, de közben a barátnődet sem szeretnéd megbántani, vagy magadra haragítani. Ebből nekem úgy tűnik, hogy mindketten sokat jelentenek a számodra. Jól gondolom?

Szerintem ha látod további jeleit, hogy bejössz a srácnak, érdemes lehet “tiszta vizet önteni a pohárba” és őszintén rákérdezni, hogy ő hogy áll ezzel a dologgal. Aztán az már egy más kérdés, hogy ez az egész hogyan hatna a barátnőddel való kapcsolatodra… Nem teljesen világos számomra, hogy te mit szeretnél, minek örülnél, ha mi történne?

Üdv, Johanna

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!