Mások kérdezték

Szülinapi ajándék

12 éves lány, DVSCgirl

 

Kérdés:

Sziasztok! Ismét én vagyok, DVSC girl. Már korábban is fordultam hozzátok, arról írtam, hogy szerelmes vagyok egy focistába. Egyébként bevált a tanács, köszönöm. Itt egy link: http://www.egycsonakban.hu/storyboard_kerdesek/debrecen.html
Szóval, az a helyzet, hogy hamarosan itt a szülinapja. Megfordult a fejemben, hogy egy edzés után, vagy a másnap lévő meccs után megvárom és akkor adok neki egy ajándékot. Szerintetek ez hülye ötlet? Tanácstalan vagyok. Szeretném, ha valamilyen formában, ténylegesen meg tudjam köszönteni, hogy érezze a szeretetemet, hogy van egy rajongója és, hogy gondol rá a születésnapján. Vagy elég ha csak egy üzenetet írok neki? Ez az ötlet nekem annyira nem jön be, mert: 1. nem biztos, hogy eljut hozzá az üzenet 2. azért ez nem túl személyes, jobban ki tudnám fejezni magam egy személyes találkozás alkalmával. Mindenképpen meg szeretném köszönteni, de egyelőre nem tudom, milyen formában. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?

Válasz:

Szia DVSCgirl!

Nagyon örülök, hogy a tanácsunk segített abban, hogy tisztábban lásd a kapcsolatotokat. Ez bizony nem kis munka lehetett neked, gratulálok! 🙂
Szerintem tök jó ötlet, hogy a születésnapján valahogy megköszöntöd, biztos vagyok benne, hogy bármelyik formáját is választod, örülni fog neki. Nekem egy kicsit úgy tűnik a leveledből, mintha az említett verziók közül inkább az első felé húzna a szíved és szívesebben köszöntenéd meg a meccs után személyesen, mint üzenetben. Képzeld el mindkét lehetőséget és válaszd azt, amelyikben inkább kényelmesen érzed magad, vagy amelyik boldoggá tesz, ez csak rajtad múlik! Segíthet, ha végiggondolod, hogy amikor neked van szülinapod, melyiket kedveled jobban, ha valaki odamegy hozzád és megköszönt, esetleg a kezedbe nyom valami apró cukiságot, vagy ha mondjuk Facebookon ír?
Ahogy a kapcsolatotokat végiggondolom, szerintem a meccs utáni személyes köszöntés abszolút járható út egy focista és a rajongója között, főleg így, hogy ismeritek egymást. Koncerteken a rajongók is meg szokták köszönteni a bandatagokat, sokan kisebb meglepetéseket is készítenek nekik. Ahogy én láttam, nagyon örülnek ezeknek, sokszor meghatódnak. Miért ne tehetnéd meg ezt te is, főleg ha személyesen jobban ki tudod magad fejezni, mint egy levélben?
Remélem, tudtam segíteni abban, hogy a legjobb döntést hozd meg és a szülinapjához is olyan jó emlékek fűződnek majd, mint a megnyert meccsekhez!

 

Sok sikert és jó szurkolást! 🙂

Noémi

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!