Mások kérdezték

Szerintetek mit gondol a lány?

17 éves fiú, captain37

 

Kérdés:

Azt tudni rólam, hogy 17 éves fiú vagyok és a szüleimen kívül senkim sincs és csak itthon ülök egész évben. Tegnap történt, hogy egy régi osztálytársam összehívott magához egy osztálytalálkozót (pedig ők mind tartják a kapcsolatot) és még hozzá a másik suliba járt osztályt és most engem is meghívtak. Az a lényeg, hogy ők egyszer csak úgy döntöttek, hogy elvonatoznak a Mcdonaldsba (nem tudom, hogy kell írni) kajálni, de engem otthagytak és észre sem vették, hogy nem megyek velük. (mindig nyitva van a házuk és az ismerősei bemehetnek hozzá… elég nyitott ember) Elmentek és utána késve megérkezett a másik osztályból egy kedves lány és kérdezte, hogy elmaradt-e a találkozó, hogy nincs itt senki sem? Mondtam, hogy nem csak elmentek már kajálni. Utána kérdezte, hogy akkor én miért vagyok én itt egyedül? Mondtam neki kínomban, hogy én vigyázok a házra, amíg nincsenek itt és utána elkezdett velem beszélgetni. (nagyon nyitott lány és szeret ismerkedni)

Kérdezett pár dolgot (amire elég nehézkesen válaszoltam, mert még soha nem beszéltem lánnyal) utána kérdezte, hogy: (L-lány, É-én)

L- Mit fogsz csinálni hétvégén?

É- Hááát.Semmit.

L- naaaaa… Ne szégyenlősködj, nekem elmondhatod. 🙂

É- Tényleg semmit.

L- Áá.. Persze. 🙂 Csajnál leszel mi?

É- Nem… Nekem még barátnőm sem volt.

L- :OOO nem volt még barátnőd? De cuki 🙂 De miért?

É – nem tudom…

L- akkor gondolom csajozni mész hétvégén.

É- Nem

L- De akkor mond… Mit csinálsz hétvégén? Komolyan mondtad, hogy semmit?

É- Igen, komolyan.

L- De akkor te mikor vagy a barátaiddal? És mikor szoktál szórakozni? Hétköznap?

É- Hát…semmikor.

L- ezt nem mondod komolyan? 17 éves fiú vagy és minden nap otthon ülsz? É- hát…. Ig (közbevágott)

L- De ezt én nem értem… Ha nem mész sehova, nem csinálsz semmit, nem csajozol,és otthon ülsz… Akkor te mi a francot csinálsz az életedben?

É- hát… (megint közbevágott mert nem értette, hogy miért vagyok ilyen)

L- és mit csinálsz a nyári szünetben? És a téliben mit csináltál? Csak azt ne mond, hogy mindegyiket otthon töltöd.

É- De…

L- Jézusom… Nem rossz ez így?Én képtelen lennék 2 napot otthon ülni egyedül.

É- (már kicsit rosszul éreztem magamat ezért még félénkebben válaszoltam) hát.. Már megszoktam.

L-Ezt nem hiszem el neked.

Utána adott egy kis puszit (életem első pusziját kaptam korombeli lánytól) és mondta, hogy elmegy az osztálytársam szobájába és utána már nem szólt hozzám… Bár ahogy visszajöttek a többiek, én hazamentem.

Szerintetek mit gondol rólam az a lány? Ő nagyon kedves és aranyos lány és tök jól esett az elején hogy beszélget velem (még ha féltem is), de utána már ő sem szólt hozzám. 🙁

Válasz:

Szia!

 

Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon mi játszódott le a lányban, de nincs egyértelmű válaszom. Valószínűnek tartom, hogy elszomorodott, amiért nem tudott jobban megismerni. De az is lehet, hogy csak lefoglalták az osztálytársai később. Az is lehet, hogy unatkozott. Mindenesetre, ha szeretnéd jobban megismerni, akkor írj neki bátran és kezdeményezz beszélgetést. Elmondhatod, hogy milyen jól esett az érdeklődése és sajnálod, hogy később már nem tudtatok beszélgetni. Ha nem vagy nyitott az irányába, akkor pedig legközelebb nyugodtan legyél közvetlen másokkal is, kérdezgesd őket, hogy miket szeretnek csinálni és mesélj bátran magadról. Az, hogy meghívtak téged, azt is jelenti, hogy szeretnének jobban megismerni. A leveledből ítélve jóval több vagy, mint egy egyszerű, otthonülős srác, úgyhogy bátorság, hagyd, hogy ezt mások is észrevegyék. 🙂

Sok sikert!

Betti

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!