Mások kérdezték

Szeretem, nem szeretem?

Szeretem, nem szeretem?

 16 éves lány, Kiralyno 😛

Kérdés:

Összejöttem egy cuki sráccal, facen ismerkedtünk meg. Tök helyes, cuki, törődik velem, és már azt is mondta, hogy szeret. Honnan tudom, hogy én is szeretem, vagy csak azért van, hogy járjak valakivel?

Válasz:

Szia Királynő!

Szuper dolog, hogy találtál egy olyan fiút, aki tetszik, kedves hozzád és törődik veled, ezek nagyon jó dolgok! Ugyanakkor érthető, hogy egy komoly kijelentés, minthogy szeret, összezavarnak téged, hiszen ha te nem érzel így, akaratodon kívül megbánthatod őt. Nekem nem teljesen világos, hogy mit jelent, hogy jártok, de úgy érzem, most dilemmába kerültél, hogy hogyan is viszonyulsz hozzá, hogy viszont szereted-e vagy sem.

Szerintem, ha szeretnéd őt, ha szerelmes lennél belé, akkor az olyan érzés lenne, amit biztosan tudnál. Olyankor az ember nem csak örül neki, hogy a másik kedvesen bánik vele és szereti, hanem ő is szeretne törődni a másikkal, és minél több időt együtt lenni vele, mert az tűnik a világ legjobb időtöltésének.

Adj egy kis időt magadnak, hogy kitalálhasd, hogy neked is olyan jó-e vele járni, hogy kialakul-e ez az érzésed vagy nem.

Üdv,

Viki

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!