Mások kérdezték

Régi vagy új?!

16 éves lány, Vicky

 

Kérdés:

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Barátom van már lassan másfél éve, de nem olyan jó már a kapcsolat. Rengeteget veszekedünk. Nem tudok vele szakítani sehogy se. Már eddig is “szakitottunk” párszor ezért páran furán is néznek ránk. Erre pluszba még jött az is, hogy kiszúrtam egy fiút a suliban. Névről ismerem csak, még egy szót se beszéltünk. De megőrülök tőle 🙂 Észrevettem, hogy szokott nézni. Olyankor szokatlanul boldognak érzem magam. Már csak pár napig látom mert végzős. Mit tegyek?

 

Válasz:

Szia Vicky!

 

Nagyon örülök, hogy hozzánk fordultál segítségért – a szívügyek nagyon zavarosak és kuszák tudnak lenni, úgyhogy próbálok néhány tanácsot adni, hogyan tudnád kibogozni az érzéseidet!
Egy kapcsolatban lenni nagyon intenzív: sok a hullámhegy, és akadnak hosszú, veszekedős hullámvölgyek. Talán segítene, ha rászánnál egy nyugodt napot egyedül – vagy akár egy nagyon jó barátnőddel -, hogy végiggondold, hol tartotok most a barátoddal. Mit kedvelsz benne? Milyen a kapcsolatotok a jobb időszakokban? Hogy érzed most magadat vele kapcsolatban?
Akár elmélkedhetsz egy kicsit a jövőn – milyen lenne, ha együtt maradnátok? Hogyan javíthatnátok a kapcsolatotokon? És ha szakítotok, hogyan változna az életed? Mi történne a suliban?
Izgalmasan hangzik, hogy van egy végzős, akivel úgy tűnik, nagyon nézegetitek egymást – de szerintem fontos lenne, hogy mielőtt bárhogyan is alakulnak a dolgok, tisztázd magadban és a barátoddal a helyzetet, hiszen ez magaddal és vele szemben is így fair!
Remélem, tudtam segíteni neked! Ha szeretnél egy kicsit beszélgetni, vagy tanácsot kérni arról, hogyan tovább, akkor keress minket bátran Skype-on vagy telefonon!
Hajrá, Vicky!!!
Üdv,
Anna

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!