Mások kérdezték

Nem jött el…

 13 éves lány, Zizi13

Kérdés:

Életem legnagyobb csalódása egy hazugság volt. Szerelmes voltam egy fiúba. Azt hittem neki is tetszem, mert tök sokat beszélgettünk, meg lógtunk együtt. A barátnőim állandóan nyaggattak, hogy kérdezzek rá, hogy eljön-e velem randizni. Annyiszor elmondták, hogy végül belementem…. Szóval megkérdeztem tőle, és igent mondott. Olyan boldog voltam, és egy egész napig a randira készülődtem, de aztán olyan történt, amit egyáltalán nem hittem volna, hogy velem fog történni…….. 🙁 egy cukrászdánál találkoztunk volna, de nem jött el, én meg ott vártam rá 1 órát. Aztán másnap már nem is szólt hozzám többet, én meg nem mertem odamenni és megkérdezni, mi volt, miért nem jött el, és MIÉRT HAZUDOTT??? Azt mondta, hogy eljön… akkora egy f.. minek hittem neki,tiszta hülye voltam.

Válasz:

Szia Zizi!

Most nagyon feldúlt és dühös lehetsz, persze jogosan. Milyen fiú az, aki nem megy el egy randira? Jól átvágott Téged! Azt írtad, hogy előtte sokat beszélgettetek, illetve együtt is lógtatok. Nem gondoltál arra, hogy legyőzd a félelmed és rákérdezz, hogy miért csinálta ezt Veled? Neked van ötleted, hogy miért nem ment el a megbeszélt találkozótokra?
A barátnőid nyaggatása miatt mentél bele abba, hogy elhívd randizni a fiút, vagy saját magad miatt? Szerelmes voltál a fiúba, a csalódásod után már nem vagy? Tisztázd magadban még ezeket a kérdéseket, segíthetnek.

Üdv:

Anita

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!