Mások kérdezték

Mindenkinek ilyen hülye a bátyja??

13 éves lány, Aby

 

Kérdés:

Miért nem hagy békén már a bátyjám??? Másoknak a bátyja is ennyire nemnormális? Ha nincs otthon senki vagy senki nem látja teljesen normális,tök jól elhülyéskedünk! Viszont ha mondjuk ott vannak a haverjai, teljesen megőrül! teljesen lekezelőn és undokan beszél velem!amúgy 17 éves! a hülye barátjai meg láthatólag jót szórakoznak ezen az egészen!de ha hozzám jön el egy barátom akkor is folyton piszkál!tiszta nemnormális..szeretem meg minden de néha tényleg túlzásokba esik! Mit tudok vele kezdeni? Miért csinálja ezt???

 

Válasz:

 

Szia,

 

Tök megértem, hogy zavar, hogy ennyire máshogy viselkedik a bátyád a barátai előtt. Azt hiszem, rátapintottál a lényegre, amikor azt írtad, hogy a barátai jól szórakoznak ezen… Szerintem nekik akar felvágni ezzel. A fiúknak ebben a korban nagyon fontossá válik, hogy a barátaik szemében milyenek, mennyire „menők”. Semmiképpen ne vedd szerintem magadra, ez nem neked szól, hanem a „közönségének”. Ettől függetlenül nem fair veled szemben. Lehet, érdemes lenne egyszer megpróbálni beszélni vele erről és elmondani, hogy ez neked rosszul esik, és kényelmetlen helyzetbe hoz vele.

 

Remélem, sikerül valamire jutnotok, én szorítok! 🙂 Ha bármikor van kedved beszélgetni még, keress minket nyugodtan Skype-on vagy telefonon is.

 

 

Üdv,

 

Zita

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!