Mások kérdezték

Miért nincsenek normális lányok?

Miért nincsenek normális lányok?

 16 éves fiú, Milán

Kérdés:

Egy ideje komolyan foglalkoztat egy kérdés. Mondjátok meg, légyszi miért van az, hogy a mai csajok csak a pénzre hajtanak, és csak az olyan fiúkkal állnak le, akinek sok a lóvéja, van Iphone-ja, menő cuccokban nyomulnak, és egy koktélért bárkit leszopnak a diszkó wécéjében? Ha valaki kedves, normális az persze nem kell.

Válasz:

Kedves Milán!

Meg kell nyugtassalak, nem mindegyik lány olyan, mint akikkel találkoztál! A rendes lányok is azon szoktak keseregni, hogy nem veszik őket észre, hogy nem kellenek egy fiúnak sem.

Amikor diszkóba jártam, akkor én is azt éreztem, hogy nincs egy rendes srác. Úgy tűnt nekem, hogy mindegyik csak egy éjszakára vinne el és ha nincs rajtam elég smink, meg miniszoknya, akkor még egy táncra se méltattak. Nekem az segített, hogy bővítettem az ismeretségi köreimet, így találkoztam másik példákkal is és kellemesen csalódtam. Szerinted ez beválhat neked?

Egy másik fontos dolog: a hasonló hasonlót vonz. A kinézetükkel sokat törődő lányok gyakran tartják fontosnak a kinézetet és fognak a külsőségek alapján megítélni (pl. Iphone, menő cuccok). A belső értékekkel foglalkozó lányokhoz viszont a személyiségük iránti érdeklődéssel lehet eljutni. Természetesen ez a két kategória nagyon-nagy leegyszerűsítés, a két végpont közötti rengeteg köztes elem van meg kivételek, de lehet, hogy a tájékozódásban segít. 🙂

Üdv,

Nelli

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!