Mások kérdezték

Miért nem tudok pasizni?

16 éves lány, flirtygirl

 

Kérdés:

Vannak nálam százszor csúnyább lányok, akik egyfolytában flörtölnek vonzzák magukhoz a fiúkat… Én nekem még sem megy. De igazából nagyon fiúkkal se találkozom az iskolán kívül. Mit csináljak, tudnátok segíteni?

 

Válasz:

Kedves flirtygirl!

 

Szerintem az első és legfontosabb dolog, hogy ne görcsölj rá, fölösleges! 🙂 Az a fiú, aki neked való előbb-utóbb úgyis hozzád fog vonzódni, nem pedig másokhoz. Ne azon agyalj, hogy más lányok mit és hogyan csinálnak, vagy hogyan néznek ki. Magaddal foglalkozz, hozd ki önmagadból a legtöbbet! Tudd, hogy mik az erősségeid és a gyengeségeid, mert ha ezekkel tisztában vagy, akkor megfelelően tudod majd kezelni az adott helyzetben.

A másik, amiről nem érdemes megfeledkezni, hogy a pasizáshoz fiúk is kellenek! Ha vannak fiú barátaid, akkor rajtuk keresztül megismerkedhetsz új fiúkkal, ha pedig nincsenek, akkor a barátnőiden keresztül is megteheted ugyanezt. A lényeg, hogy merj ismerkedni, beszélgetni!

Ami még szerintem kulcsfontosságú, hogy ne úgy állj hozzá minden fiúhoz, mint lehetséges kiszemelt. Kezeld őket úgy, mint új emberek, akiket lehet, hogy beengedsz az életedbe. Azt viszont, hogy pontosan milyen szerepet fognak betölteni ebben, majd az együtt töltött idő eldönti.

 

Üdv:

Dóri

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!