Mások kérdezték

Magányos időszak

27 éves lány, Elizabet

 

Kérdés:

Végre megismertem egy pasit, aki mellett nem volt szükség senkire. Mert ő egyben a barátom és pasim és családot kaptam vele együtt. Most egy jó ideig nem lehetünk együtt és magam alá zuhantam azóta.Nem tudom hogy mit kezdjek ezzel a magányal.

 

Válasz:

 

Szia Elizabet!

 

 

Elmondásod alapján nagyon nehéz lehet neked, hogy miután valakivel megvolt az összhang és, akiben barátot és családot is kaptál egyben, ezután kicsit egyedül maradtál. A szerelemben, az első időszakban az ember nem lát mást, csak a szerelmét és csak ő vele szeretne folyton együtt lenni. Ám ez idővel változik és később újra nyitott lesz az ember a külvilágra. Úgy tűnik te is még ebben a kezdeti fázisban vagy, viszont hamar eljött a pillanat, amikor kicsit távolabb kerültél a szerelmedtől. Ez nem baj, ez természetes, de ahogy írod is, valamit kezdeni szeretnél ezzel a magánnyal.

 

Bár most nem tudsz a szerelmeddel együtt lenni, de adódott egy lehetőség, hogy a régebbi ismerőseiddel, barátaiddal tölthess el időt vagy szerezz új barátokat. Kik voltak azok, akikkel még a barátod előtt találkoztál, együtt voltál? Vagy mit gondolsz, milyen új kapcsolatokat tudnál most kiépíteni? Van valamilyen hobbid, esetleg jársz valahová sportolni, társaságba? A közösség ezekben a magányos időkben nagyon sokat tud nyújtani.

 

Szerintem a társaság mellett egyedül is meg lehet tölteni a keletkezett űrt. Mit szoktál szabadidődben csinálni? Lenne-e kedved valami újba belekezdeni? Sport, hobbi vagy nyelvet tanulni? Ezt az időszakot akár arra is felhasználhatod, hogy fejlődsz, olyan dolgokat próbálsz ki, amiket eddig nem.

 

Kívánom neked, hogy ki tudd tölteni a magányosság okozta űrt és a barátod egy kiegyensúlyozott, boldog lányt találjon hazatérve!

 

 

Üdv:

 

Zita

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!