Mások kérdezték

Debrecen

12 éves lány, DVSCgirl

 

Kérdés:

Sziasztok! Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a focit. Élek-halok a kedvenc csapatomért, szoktam is meccsre járni. Kb. 2 és fél éve igazolt ide egy játékos, aki nagyon megtetszett nekem. Kezdetben még nem igazán voltam szerelmes belé, csak érdekes volt ez az új helyzet nekem. Közben folyamatosan jártam a meccsekre és Őt is láthattam játszani. Közben született neki gyereke és kiderült, hogy felesége is van. Akkor még nem is igazán érdekelt. Aztán tavaly nagyon hosszú ideig sérült volt. 7 hónapig nem láttam. Igazából akkor lettem belé igazán szerelmes. Miután felépült újra láthattam. Nagyon boldog voltam. Integetett is nekem. Egy meccs után elkértem a kesztyűjét és készült vele közös képem. Igyekszem minél kevesebbet gondolni arra, hogy van felesége, de nagyon érzékenyen érintett. Nem tudom mit tegyek. Egyre jobban várom, hogy újra lássam, nagyon sokat gondolok rá, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy van felesége. Rágo ndolok, vágyok rá és tényleg szeretem. Sok köztünk a korkülönbség és mélyen legbelül tudom, hogy soha nem lehet az enyém, de egyszerűen nem tudom elfogadni! Mit tegyek?

Válasz:

Szia!

 

A leveledből úgy látom, nagyon pontosan átlátod a helyzetet, ami nagy érettségre vall a részedről! Tényleg nagyon izgalmas lehet, hogy ilyen közel kerülhetsz az általad kedvelt személyhez – hogy láthatod, beszélhetsz vele, sőt még közös képetek is van! A legtöbb lány nem ilyen szerencsés a rajongása tárgyát illetően!

A másik oldalról viszont azt is jól látod, hogy ez a kapcsolat megmarad majd annak, ami most is: az elhivatott rajongó és a focista közti köteléknek. De ez nem lebecsülendő, sőt! Azt kérdezted, hogy mit tehetnél azzal a nagy rajonsággal és szeretettel, amit iránta érzel. Szerintem nagyon jó taktika, hogyha a sok érzelmet abba a kapcsolatba fekteted, amitek már most van – vagyis továbbra is erősen szurkolsz neki, és jó rajongóhoz méltóan támogatod.

De van ennek a taktikának egy másik oldala is, ami nagyon hasznos lehet számodra a jövőben: gondold végig, hogy mi az, ami ennyire megfogott ebben a személyben! Talán a külseje? Valamelyik személyes tulajdonsága? Vagy ahogyan játszik, a csapatban viselkedik? Nagyon érdekes lehet a válasz ezekre a kérdésekre, hiszen ebből rájöhetsz, milyen tulajdonságokat találsz vonzónak egy fiúban, és ezáltal egy nap könnyebben rábukkanhatsz arra a srácra, aki tökéletesen illik hozzád.

Remélem, segítettem neked a válaszommal!

Minden jót kívánok neked!

Anna

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!