Mások kérdezték

A tipikus lánykérdés

egy lány 🙂

 

Kérdés:

Van egy fiú az osztályban, aki tetszik nekem. Néha szoktam nézni, de van amikor ő is pont odanéz, és akkor pár másodpercig hosszan nézzük egymást. Ez párszor előfordult. Volt egy olyan eset is, hogy tesióra volt (ezt a barátnőm mesélte, mert én nem láttam semmit) és elmesélte, hogy milyen nagy szemekkel nézett és miután kidobtam valakit, mert ugye kidobóztunk, azt mondta, ez szép volt. De csak nekem. Miközben voltak ott más lányok is. Szerintetek ez jelent valamit??

 

Válasz:

Szia!

 

Húúúú, na látod ez egy olyan kérdés, amire nagyon nehéz így válaszolni, hogy nem vagyunk ott, nem látjuk a dolgot. Szerintem amit írtál, jelentheti azt, hogy tetszel neki, simán el tudom képzelni. 🙂

Inkább az a kérdés, hogy most akkor mit csinálsz, mit szeretnél. Ha tetszik neked is ez a fiú, akkor gondolom, szeretnél vele járni, randizni. De odáig is el kell jutni. És az már más kérdés, hogy ez a fiú is szeretne-e veled járni vagy nem. Na látod, ezt én nem tudhatom, ezt csakis ő tudhatja.

Ha elég bátor csaj vagy, akkor kezdeményezz vele beszélgetést, és barátkozz vele, aztán ki tudja, lehet, hogy nem is neked kell megtenni az első konkrét lépést.

Ha kevésbé vagy bátor, akkor akár Facebook-on is ráírhatsz, hogy “Szia! Mi a helyzet veled?”, és ha visszaír, az szuper, akkor alakulhat egy beszélgetés.

Csak ne parázz, kezdj felé nyitni, és figyeld a jeleket! 🙂

 

Hajrá!

Üdv:

Dóri

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!