Mások kérdezték

A fiúk miért ilyenek?

17 éves lány, lejlavook

 

Kérdés:

Igaz az, hogy a fiúk akkor nem értékelnek egy lányt, ha szerelmes beléjük, ezáltal nem nagyon kell tenniük azért, hogy meghódítsák? Tényleg csak azok a lányok számítanak, akikről nem egyértelmű, hogy bejön nekik? Itt amúgy nem görcsös nyomulásra gondolok, csak a tudatra, meg apróbb jelekre.

 

Válasz:

Szia lejlavook!

 

Nem hiszem, hogy ilyen általánosan ezt el lehet dönteni. Ahogy a lányok, úgy a fiúk sem egyformák. Biztosan van olyan fiú, aki ha látja, hogy tetszik egy lánynak, akkor nem igyekszek meghódítani. Szerintem ez több dolog miatt is megtörténhet. Lehet, hogy nem veszi észre, hogy tetszik a lánynak, vagy észreveszi, de neki viszont nem tetszik a lány, így inkább nem vesz róla tudomást. De az is lehet, hogy félénk, ezért nem reagál, vagy csak éppen élvezi, hogy valaki meg akarja őt szerezni és esetleg ezzel még a haverjainál is menőzhet.

 

Emellett viszont vannak olyan fiúk is, akik örömmel udvarolnak a lányoknak, hódítják meg őket. Ettől függetlenül lehet, hogy nekik is szükségük van egy kezdő lökésre ehhez, apró jelekre, amikből látják, hogy irántuk is érdeklődnek. Ők sokszor kevésbé érzékelik, ha tetszenek valakinek, mint a lányok.

 

Akárhogy is nézzük, az első lépés megtétele mindig nehéz, de ezt valakinek meg kell lépnie. Ha olyan lány vagy, aki ehhez elég bátor és nem zavarja, hogy a hagyományokat kicsit megtörve ő lép először, akkor hajrá, vágj bele! Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenképp a fiú kezdjen neked udvarolni, küldj neki apróbb jeleket, aztán figyeld, mi történik. Ha olyan srác, aki valóban érdeklődik irántad, figyel réd, akkor reagálni fog és máris a második lépésnél tartatok. 🙂

 

Hajrá!

Noémi

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!