Mások kérdezték

A BFF-em pasija utál

14 éves lány, mimosagirl

 

Kérdés:

Sziasztok! Szeretném én is megosztani a történetem veletek!

Szóval nagyszerű évem volt a suliban. Minden terv szerint haladt, és jó jegyeim voltak. Aztán egy este az egyik fiú az évfolyamról úgy döntött, hogy elmondja a barátnőmnek, hogy mennyire tetszik neki.

Két héttel később randira hívta, és persze a barátnőm igent mondott. De a srác utál engem. Csúfol, bemutat, és undok velem. Nagyon rosszul érzem magam. Fogalmam sincs, miért bánik így velem.

Azóta a barátnőm is ellenem fordult, és minden idejét a fiújával tölti. Emiatt még rosszabbul vagyok, és nem is tudok már a tanulásra koncentrálni, sőt az átlagom is leromlott. Szerintetek mondjam meg a barátnőmnek, hogy a pasija miatt érzem magam rosszul?

 

Válasz:

 

Szia Mimosagirl!

 

 

Elég szörnyen érezheted magad azok után, hogy milyen jól indult minden. Valóban nem lehet most könnyű neked, hogy nemcsak az a fiú utál téged, hanem a barátnőd is megváltozott irányodba, ráadásul a suli sem megy már olyan jól. Szerintem érdemes megtudakolnod, hogy miért ellenségesek veled szemben. Egyébként mit jelent, hogy ellened fordult a barátnőd? Ő is csúfol, vagy kevesebbet foglalkozik veled? Úgy gondolom, fontos, hogy jelezd a barátnődnek, mennyire nem esik jól, ahogy bánik veled és ez milyen következményekkel van rád, hogy már tanulni sem tudsz úgy, mint régen. Biztos nagyon szerelmes a barátnőd, ha minden idejét a fiúval tölti, de azért te is ott vagy és lehet, ezt ő nem veszi észre. Ezért jó ötletnek tartom, hogy beszélj a barátnőddel, mondd el neki nyíltan az érzéseidet és kérdezz rá, miért viselkedik most így.  A fiú amúgy mióta utál téged? Régebb óta, vagy amióta összejött a barátnőddel? Szerintem egy próbát megér, hogy beszélj vele is, mivel így tisztábban fogod látni a helyzetet. Ha megtudod az okokat, akkor sokkal könnyebben tudtok együtt változtatni a helyzeten és javítani a kapcsolatotokon, aminek hatására jobban fog menni a tanulás is biztosan.

 

Kívánom, hogy meg tudd beszélni a dolgokat a barátnőddel és ismét jóban legyetek, valamint jobb állapotba kerülj, és folytatódjon a nagyszerű éved!

 

 

Üdv:

 

Zita

Információ az írórol

Siteadmin

Szólj hozzá!